RIKSTÄCKANDE SERVICE

Lidköpings Carpart har en rikstäckande serviceorganisation uppdelad i en inneservice-del som installerar, servar och reparerar utrustning och maskiner i vår moderna verkstad på plats i Lidköping. Och en uteservice-del som installerar, servar och reparerar utrustning och maskiner på plats hos kund.
Vi har dessutom ett stort nätverk med servicepartners runt om i landet som ett komplement till våra egna servicetekniker.

UTESERVICE

Vår uteserviceorganisation installerar, servar och reparerar utrustning och maskiner på plats hos kund. Vi har ett stort antal servicetekniker som utgår från flera delar av landet.

INNESERVICE

I vår moderna verkstad på plats i Lidköping installerar, servar och reparerar vi utrustning och maskiner. I anslutning till verkstaden finns även personal som tillhandahåller vår support och reservdelshantering.

FJÄRRSUPPORT

Vi kan enkelt och smidigt hjälpa er om problem uppstår med er hjulinställare, diagnosutrustning eller felsökningsutrustning eller annan Windows eller Android-baserad utrustning.

SMIDIG FELANMÄLAN I MOBILEN

Kunder med serviceavtal får ett inlogg till vår serviceapp CAAPP, i vilken man enkelt kan skapa felanmälningar på ett enkelt sätt. Samtliga aggregat i verkstaden finns redan registrerade på anläggningen i appen och när felanmälan behöver göras väljer man aggregat skriver en felbeskrivning och skickar med bilder om man vill. Vår servicekoordinator tar emot den inskickade felanmälan och ser till att eventuella dela beställs och en tekniker bokas in. Enklare blir det inte!

Ett av våra flaggskepp när det kommer till serviceavtal är vårat serviceavtalskoncept för hjulinställare med CCD-teknik. Tecknar ni som kund ett serviceavtal på er hjulinställare får ni låna utrustning av oss i samband med den årliga serivcen på era mäthuvuden. Och om olyckan är framme får ni givetvis även låna utrustning under tiden som vi reparerar er!

"Återkommande service ger kvalitet!"
- Mikael Sameland, Servicechef Lidköpings Carpart AB